Акценти по FOX LIFE и FOX CRIME през март

FOX LIFE

Кукла, сезон 1
Премиера: 8 март от 22:00 часа
Излъчване: Всеки понеделник от 22:00 часа
Времетраене: 30 мин
Жанр: Комедия

След като е зарязана от дългогодишния си приятел, Джулс трябва да се справи със собственото си въображение, за да може буквално и метафорично да се завърне в света на жените и да възроди женските приятелства, които е загърбила.  

В ролите:
Кат Денингс (Kat Dennings)
Бренда Сонг (Brenda Song)
Шей Мичъл (Shay Mitchell)
Естер Повицки (Esther Povitsky)

Специализантът, сезон 4
Премиера: 23 март от 22:00 часа
Излъчване: Всеки вторник, 22:00 часа
Времетраене: 60 мин
Жанр: Драма

Навлизайки в четвърти сезон, „Специализантът“ ще хвърли светлина върху ежедневния героизъм на здравните работници. Провокативната медицинска драма проследява живота на лекарите и медицинските сестри в болницата „Частейн Мемориъл“, които са изправени пред лични и професионални предизвикателства и се борят за здравето на техните пациенти.
В този сезон мъчителната и безмилостна борба с COVID-19 в градските болници ще отстъпи място на по-добри дни. Със свалянето от длъжност на Логан Ким, болницата намира новия си Главен изпълнителен директор в лицето на блестящия хирург ортопед д-р Кит Вос (отличената с „Еми“ и номинирана за „Златен глобус“ Джейн Лийвс), която оглавява прехода на „Частейн Мемориъл“ от частна към държавна болница. След три сезона, в които се борят с установената система, лекарите се обединяват в желанието си да поправят всички грешки и нередности в болницата, за да може тя да функционира нормално.

В ролите:
Мат Кзукри (Matt Czuchry) като д-р Конрад Хоукинс
Емили Ванкемп (Emily VanCamp) като д-р Николет Невин
Маниш Даял (Manish Dayal) като д-р Девън Правеш
Джейн Лийвс (Jane Leeves) като д-р Кит Вос
Шонет Рене Уилсън (Shaunette Renée Wilson) като д-р Мина Окафор
Брус Грийнууд (Bruce Greenwood) като д-р Рандолф Бе

Ню Амстердам, сезон 3
Премиера: 30 март от 21:00 часа 
Излъчване: Всеки вторник от 21:00 часа
Времетраене: 60 мин
Жанр: Драма

Вдъхновена от най-старата държавна болница в Америка, тази уникална медицинска драма следва брилянтния и очарователен д-р Макс Гудуин – най-новия директор на институцията, който има за цел да разбие установената бюрокрация и да предостави възможно най-добрите медицински грижи. Как ще се случи това? Като не приема „не“ за отговор, д-р Гудуин ще счупи статуквото и ще докаже, че няма да се спре пред нищо, за да вдъхне нов живот на единствената болница в света, способна да лекува пациенти с Ебола, затворници от „Райкърс“ и президента на САЩ под един покрив.
 
В ролите:
Райън Иголд (Ryan Eggold)
Фрийма Агйеман (Freema Agyeman)
Джанет Монтгомъри (Janet Montgomery)
Джоко Симс (Jocko Sims)
Анупам Кер (Anupam Kher)
Тайлър Лабин (Tyler Labine)

FOX CRIME

Престъпления в Майорка, сезон 2 
Премиера: 11 март от 22:00 часа
Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 часа
Времетраене: 60 мин
Жанр: Драма/Криминален

Въпреки различията си Макс и Миранда се превръщат в идеалния тандем за борба с престъпността. Миранда вече не се чувства като аутсайдер на острова и това им помага за разрешаването на множеството съмнителни случаи, които ги очакват. 
Призната по цял свят оперна звезда пее последните си ноти в известната пещера „Дракс“. Тъмната история на испанската гражданска война изплува на повърхността и то буквално. Известен кулинарен критик е убит по грандиозен начин в един от най-добрите ресторанти в Майорка. 
Детективите често се оказват въвлечени във всевъзможни странни ситуации – в един момент разпердушинват подземния свят за контрабанда на птици, а в следващия надяват каубойски шапки, докато разследват случай в ранчо. 

В ролите: Елън Райс (Elen Rhys), Джулиан Лууман (Julian Looman)

Частни детективи, сезон 4
Премиера: 30 март от 22:00 часа
Излъчване: Всеки вторник от 22:00 часа
Времетраене: 60 мин
Жанр: Драма/Криминален

Бившият професионален спортист Мат Шейд (Джейсън Прийстли – „Бевърли Хилс 90210“) безвъзвратно променя живота си, когато решава да си партнира с изкусния частен детектив Анджи Евърет (Синди Сампсън – „Ченгета новобранци“) и да сформират нова разследваща група. 

В ролите:
Джейсън Прийстли (Jason Priestley)
Синди Сампсън (Cindy Sampson) 

Убийства в Мидсъмър, сезон 16
Премиера: 19 март от 22:00 часа
Излъчване: Всеки петък от 22:00 часа
Времетраене: 120 мин
Жанр: Драма/Криминален

Инспектор Джон Барнаби (Нийл Дъджън) и екипът му от детективи разследват убийства в окръг Мидсъмър в тази класическа британска мистериозна поредица.

В ролите:
Нийл Дъджън (Neil Dudgeon)
Гуилям Лий (Gwilym Lee)

Добри момичета, сезон 1 и 2
Премиера: 8 март от 21:05 часа
Излъчване: От понеделник до петък от 21:05 часа
Времетраене: 60 мин
Жанр: Драма/Криминален

Три майки от предградията, уморени от постоянните усилия да свържат двата края, решават, че е време да вземат нещата в свои ръце и ограбват местния хранителен магазин. Когато мениджърът разпознава една от тях, трите най-добри приятелки бързо осъзнават, че перфектното бягство ще бъде по-трудно отколкото си мислят. От изпълнителния продуцент Джена Банс („Анатомията на Грей“, „Скандал“), тази драма с комедийни елементи е комбинация от „Телма и Луис“ и „В обувките на Сатаната“. 

В ролите:
Кристина Хендрикс (Christina Hendricks)
Рета (Retta)
Мей Уитман (Mae Whitman)

Военни престъпления, сезон 11
Премиера:  02 март от 23:00 часа
Излъчване: От понеделник до четвъртък от 23:00 часа
Времетраене: 60 мин
Жанр: Драма/Криминален

Единадесети сезон на криминалната драма на военна тематика започва с експлозия по време на изискано събитие във Вашингтон, която причинява смъртта на Секретаря на Военноморските сили и критично наранява началникa на Дивизията по Вътрешна сигурност. Екипът подозира, че взривът е свързан с убийството на военноморски тюлен, чиято отсечена глава е открита във финала на сезон 10. Гибс отива в Иран, за да разследва случая със съдействието на неочакван съюзник - следователя от Министерството на отбраната Ричард Парсънс. Междувременно Динозо и Макгий се включват в разследването като цивилни, без значки, въпреки опасните връзки на престъплението с всеки от тях. Тони пътува до Израел, за да търси Зива, докато екипът се опитва да залови терориста Парса. 

Гибс помага на баща си да издири приятел от Втората световна война, който му е спасил живота. Той отива и в Ню Орлиънс, за да помогне на бивш колега да разследва убийството на конгресмен, който също е бил част от NCIS. Заедно те се опитват да разберат дали убийството е било мотивирано от политически подбуди или е свързано с арест на сериен убиец на военнослужещи и държавни служители, извършен от жертвата преди смъртта му. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини