Хоакин Финикс ще се завърне като Жокера в поредица от филми

Единствения предстоящ проект в календара на носителя на Оскар, Хоакин Финикс, е нискобюджетната драма „C’mon C’mon“. Това изглежда, като освежаваща смяна на темпото за интровертния актьор. Той буквално бе побъркан от един и същ въпрос след премиерата на „Жоекра“ и прес турнето около филма.

Това се случва, след като актьора е изиграл комиксов персонаж във филм, донесъл над $ 1 млрд. в световния боксофис и Оскар за ролята. Част от работата му е да се справя със спекулациите около продължения, въпреки че „Жокера“ е филм, имащ всички шансове да остане, като еднократна история без втора част.

Warner Bros. дори не са искали да направят забранения за непълнолетни, извратен психологически трилър. Намалили са бюджета в опит да накарат Тод Филипс да се откаже от идеята. Пропуснали са огромна част от възможната печалба, след като се съгласили на съфинансиране. Бюджета е едва $55 млн., което е нищожно малко за стандартите на жанра.

Няма как продуцентите в студиото да не са променили мнението си, след като „Жокера“ се превърна в най-касовия филм, забранен за непълнолетни, в цялата история на киното. Той спечели 11 номинации за Оскар. Спекулациите , че се готви поне 1 продължение от тогава са непрекъснати. Сега, вътрешния човек Даниел Ричман твърди, че Хоакин Финикс е подписал договор не само за „Жокера 2“, но и за още няколко DC Филма.

Очаква се официалното потвърждение на Финикс или Тод Филипс.

Източник: http://cineboom.eu

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини