Нокти в цвят лавандула - новата тенденция за пролет 2021

Изображение 1 от 4

    Няма строги правила за това какви цветове лакове може и не може да използвате тази пролет. Но има причина, поради която тенденциите в маникюра за сезона винаги са предвидими. След дълга, студена и тъмна зима, заменянето на ярките цветове с пастелни напълно се свързва с увеличаването на деня и слънчевата светлина.

    Всяка година се гарантира, че пастелните маникюри ще бъдат на върха, но през 2021-а лавандулата изпреварва останалите. Търсенето на лавандулови и люлякови нокти се е увеличило през последните няколко месеца и има защо. До началото на пролетта остава съвсем малко, а тези два нюанса са перфектното решение за посрещане на сезона.

    Лъскавият светлолилав маникюр е толкова подходящ за пролетта, колкото е тъмнорозовото за есента. Цветът е чудесен избор за преход между зима и лято, защото не е твърде тъмен или твърде светъл. Също така изглежда невероятно, когато се фокусирате върху създаването на изкуство върху ноктите си, независимо дали става дума за минималистични полумесеци или обикновен градиент в различни нюанси на пастелнорозово и лилаво.

    Източник: Tialoto

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини