Какво предлага новият бюджетен Poco X3 Pro

Изображение 1 от 3

    Poco, дъщерната марка на Xiaomi, вчера представи новите си X3 Pro и F3 модели, които попадат в ниския и среден сегмент, но предлагат някои доста атрактивни екстри и спецификации.

    Poco F3 представлява ребрандирана версия на Xiaomi K40, който бе представен в Китай в края на февруари, и затова ще се фокусираме върху по-евтиния X3 Pro.

    Телефонът разполага с 6.67-инчов LCD екран с FHD+ резолюция и опреснителна честота до 120Hz, което е приятна новост в модел от този клас.

    Покрит е с Gorilla Glass 6, рамките около него са минимални и еднакво тънки от всички страни, а в горната му централна част е вмъкната кръгла 20-мегапикселова селфи камера.

    На гърба му в кръгъл модул са събрани 48-мегапикселова главна камера с бленда f/1.8, осем мегапикселов сензор с широк ъгъл от 119 градуса, два-мегапикселова камера за макро снимки и четвърти сензор за дълбочина с два мегапиксела.

    Конфигурацията е базирана на Snapdragon 860 в комбинация с 6/8GB RAM и 128/256GB вградена памет.

    Батерията е една от силните страни на Poco F3 и предлага цели 5160mAh, като имаме и възможност за бързо зареждане с до 33W.

    Телефонът е оборудван и със специална LiquidCool технология за охлаждане, което е и една от причините компанията да го промотира като геймърски модел.

    Откъм софтуер имаме Android 11 в тандем с MIUI 12.

    Цената на базовия 6GB RAM/128GB модел е 249 евро, докато този с 8GB RAM/256GB струва 299 евро, а наличните цветове са черен, син и бронзов.

    Източник: lifestyle.bg

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини