25 години по-късно Space Jam се завръща

Оригиналният Space Jam се появи през 1996 година и грабна сърцата на всички, защото идеята да се съчетаят анимация и баскетбол беше осъществена по най-добрия начин за онова време. Филмът беше толкова култов, че като трибют към феновете официалният оригинален уебсайт остана да съществува в мрежата.

Ако сте забравили как изглеждаха сайтовете през 90-те (или пък сте от поколение, което никога не ги е виждало), можете да го посетите на новия му адрес www.spacejam.com/1996/, където той наскоро се премести, защото отстъпи досегашното си място на трейлъра на продължението на филма: Space Jam: A New Legacy.  

Ако се чудите кой ще наследи великия Майкъл Джордан в задачата му да отбелязва космически забивки, след труден избор Warner Bors. са решили това да е баскетболната звезда Леброн Джеймс. За да спаси сина си, той попада в Matrix Hell и, разбира се, ще му се наложи да играе срещу отбора на злодеите. На помощ му идват приятели, сред които са Бъгс Бъни и роботът The Iron Giant. Не се и съмнявайте, че през последните 25 години технологиите и анимацията са преминали през феноменален прогрес и визуалните ефекти са много повече от това, което сме свикнали да виждаме от “веселите картинки”.  
Премиерата на Space Jam: A New Legacy е на 16.07.2021 едновременно в работещите киносалони и онлайн в платформата HBO Max - маркетингово решение, което малко по малко се превръща в тенденция за следващите няколко години.  

Източник: hicomm.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 20.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
20 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
20 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
20 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
20 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
20 апр 2021
Последни новини