Следващият iMac ще има най-големият дисплей в историята на серията

Известен с вътрешната си информация потребител твърди, че предстоящият редизайн на iMac ще донесе дори още по-голям дисплей от този при досегашната гама. В момента Apple продава iMac в два размера: 21.5-инчов и 27-инчов модел. Според слуха обаче, новият iMac ще има най-големият дисплей до момента, което означава, че ще надхвърли 27 инча. В такъв случай Apple се стреми да достигне Apple Pro Display XDR и да създаде 32-инчова машина. Очаква се това да е част от плана за цялостен редизайн на iMac, тъй като сегашната им версия датира от почти осем години и има изключително дебели рамки.

Новият iMac ще възприеме част от дизайна на iPad Pro от 2018 г. и ще предложи естетика с по-тънки рамки около екрана. Наскоро Bloomberg спекулира, че следващият iMac ще изглежда подобна на Pro Display XDR.

Исторически погледнато, 27-те инча винаги са били тавaн за iMac, но Apple Cinema Display някога се продаваше с 30-ивчов диагонал, така че това е потенциална възможност тук; такава е и изравняването с 32-инчовия при Pro Display XDR.

Новите iMac модели трябва да бъдат анонсирани до няколко месеца и гигантът вече намали сегашните варианти, подготвяйки се за следващото поколение.

Източник: hicomm.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 19.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
19 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
19 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
19 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
19 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
19 апр 2021
Последни новини