"Mortal Kombat: Филмът" в кината от 23 април

Шампионите излизат на арената, за да влязат в Смъртоносна битка!
Гледайте "Mortal Kombat: Филмът" в кината от 23 април.

Легендарната поредица игри Mortal Kombat ще излезе най-накрая на големия екран, след известно отлагане заради пандемията. Бъдете готови да се срещнете с класическите персонажи, магии и много визуално насилие.

Новият филм изненадва с това, че има непознат персонаж за главен герой. Кол Янг (Люис Тан) е боец в сферата на смесените бойни изкуства (ММА), чиито най-добри дни очевидно са отминали. Той обаче не знае тайните на своите предци, нито защо го преследва Съб-Зиро (Джо Таслим) - контролиращ леда представител на клана от убийци Лин-Куей.

Така Кол се оказва част от група бойци, избрани да защитават Земята в битка с Външния свят (Outworld). В турнир, който се провежда само веднъж на поколение...

Филмът Mortal Kombat ще срещне зрителите не само с двамата най-популярни маскирани бойци на франчайза. Основни роли имат и богът Рейдън, Соня Блейд, Джаксън Бригс (за когото още в трейлъра разбираме как губи ръцете си), Кунг Лао, Лу Кенг, Милийна, Шанг Тсунг и Кейно.  Ще се запознаем и с миналото на култовия Скорпион (Хироюки Санада).

За тези, които са пропуснали, по-долу е и нецензурирания официален трейлър.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини