Рулетката на дузпите спря Арда 1924 за международните финали на турнира Fan Cup 2021

Трофеят в турнира по мини футбол грабна отбора на Есетра Комерс от Асеновград

Кърджалийският Арда 1924 завърши без загуба в игрално време участието си в турнира Fan Cup 2021 провел се в Пазарджик, но не успя да се класира за финалният турнир с международно участие.

Момчетата от Арда 1924 се поздравиха с бронзовите медали в надпреварата, след като в битка за третото място победиха след изпълнение на дузпи САНИ-МЛ от Чирпан.

В груповата фаза пък двубоят между кърджалийци и чирпанлии завърши 0:0. В първият си двубой от турнира отбора на Арда 1924 се наложи с 5:1 над отбора на Меренге от Раднево.

В полуфиналната среща късметът изневери на Арда 1924 и след 1:1 в редовното време те отстъпиха при изпълнението на дузпите на асеновградският Есетра Комерс.

Полуфиналът се явяваше като финал за двата отбора, защото по предварителен регламент двата финалиста трябваше да спечелят абсолютно безплатно участие на международния форум. Въпреки, че не успяха да достигнат до последния мач, това не развали настроението в отбора и момчетата се отдадоха на шеги и закачки в типично техен стил. 

НЖ

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини