Дъщеря призна че е убила майка си в димитровградското село Каснаково

Изображение 1 от 2

    Полицаи задържаха жена за убийство на майка си в димитровградското село Каснаково. Пред полицаите тя е признала, че е убила 52-годишната си майка преди няколко дни. По случая е образувано досъдебно производство под контрола на ОП-Хасково. За случая писахме в петък.

    Криминалистите са получили сигнал за убийството на 16-ти в 11:10 часа за открит труп на жена в двора на къща в селото. 32-годишната жена, която е признала за зверското убийство, което разтресе димитровградското село Каснаково, е задържана и е дала самопризнания, обявиха от пресцентъра на МВР - Хасково.

    Зверството е извършено преди дни в семейната им къща, в която живеели двете жени. Според местните, дъщерята Д. имала психични проблеми и не работела. Тя имала дете в първи клас, което живеело при баща си в друга къща в селото. Двамата родители били разделени. Сега Д. била бременна в 7-ия месец с второ дете.

    Майката П. работела като медицинска сестра по един месец в Австрия, но през останалото време си била в Каснаково. Тя имала и друга дъщеря, която живеела в София. Според съседите преди няколко дни тя е започнала да търси по телефона майка си, която не отговаряла на обажданията. Така започнало издирване.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини