Румен Радев: България трябва да се освободи от усещането, че има незаменими хора, на които властта принадлежи

Мисля, че е време да освободим България от усещането, че има хора, незаменими, на които властта принадлежи и те са се сраснали с нея. Това каза пред журналисти в дряновското село Руня президентът Румен Радев. По думите му два месеца са прекалено малък срок, за да се направят съществени изменения. Но аз съм убеден, че хората в този кабинет ще направят всичко възможно българите да го усетят, допълни той.
В отговор на въпрос за негативните коментари по повод последните промени в държавни институции, президентът посочи: "Чистка? Преврат? Аз ви питам вие, медиите, къде бяхте, когато управлението на Борисов осъществи погром над цялата администрация, над службите за сигурност и стотици хора бяха изхвърлени. Миналата година само в ДАНС над 50 човека бяха освободени."

Президентът Румен Радев посети с. Руня, където участва в церемония по откриването и освещаването на паметник на загиналите жители на селото във войните на България. Вечерта в Дряновския манастир президентът участва в тържествена церемония по случай 145-годишнината от Априлската епопея. 

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Sk
    SkyNet
    3 -2
    09:56, 16 май 2021
    За що сте спестили в статията израза " Няма незаменими кадри", Изречен от президента?
    Защото израза е взет от риториката на И.В.Сталин!
  • 2
    Ve
    Venom
    2 -5
    10:29, 16 май 2021
    Бащата на народите, генералисимус Сталин чрез чистки и репресии и концлагери е управлявал Съветската държава дълги години. Същото се стреми да върши и нашия Мунчо , който се вживява на месия на нацията.
    Изразите и похватите с които си служи са от риториката на научения марксизъм ленинизъм изучаван от военното училище като млад кадет. Натовските школи, членството ни в северноатлантическия блок и евросъюза не могат да изтрият научените партийни догми на младини от един промит мозък като този на Радев !
    В момента всичко което върши е реваншизъм и създаване на хаос и безредие в държавата ни.
  • 3
    Чъ
    Чърчил
    2 -3
    12:10, 16 май 2021
    Радев, да копираш Сталин не е много умно от твоя страна :)
Последни новини