„Приятели: Отново заедно“ с едновременна премиера в HBO GO и у нас на 27 май

HBO потвърди наличието на специалния епизод за всички фенове на сериала

Специалният епизод на любимия на милиони фенове по света “Приятели“ -  Приятели: Отново заедно“ ще можем да гледаме и в България в стрийминг платформата на Warner media HBO GO. Щатската премиера бе обявена преди седмица за 27 май, а днес HBO потвърди, че епизодът ще бъде достъпен за гледане и в Европа. Звездите от „Приятели“ Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Мат Леблан, Матю Пери и Дейвид Швимер се завръщат на оригиналната площадка 24 в студиата на Warner Bros.

„Приятели: Отново заедно“ е заснет без сценарий и актьорите от сериала се появяват като себе си, за да обсъдят всички емоции от времето на работата си по сериала, както и последвалия неимоверен успех. Освен тях с коментари ще се включат популярни личности, сред които Дейвид Бекъм, Джъстин Бийбър, групата BTS, Синди Крауфорд, Кара Делевин, Лейди Гага, Кийт Харингтън, комедиантът Джеймс Кордън, Том Селек и Рийз Уидърспун.
Бен Уинстън режисира специалния едночасов филм и е изпълнителен продуцент заедно с изпълнителните продуценти на „Приятели“ Кевин Брайт, Марта Кауфман и Дейвид Крейн. Зад продукцията стоят Warner Bros дизизията за риалити формати (нескриптрирани) Warner Horizon, Fulwell 73 Productions и Bright / Kauffman / Crane Productions. Самите Анистън, Кокс, Кудроу, Леблан, Пери и Швимер също са сред продуцентите. Ема Конуей, Джеймс Лонгман и Стейси Томас-Муир са ко-продуценти.

„Приятели: Отново заедно“ ще бъде достъпен в HBO GO за стрийминг в реално време на 27 май паралелно със щатската премиера. Точният част, в който продукцията ще бъде достъпна ще се разкрие другата седмица, но за момента добрата новина за българските фенове, освен, че ще могат да го гледат легално в HBO GO е и че специалният епизод ще надхвърли предварително обявените 60 минути.

Приятели остава един от най-обичаните от публиката телевизионни сериали, както и  едно от най-високо оценените телевизионни заглавия-хит в световен мащаб. Любим на критиците и феновете през целия си 10-сезонен живот, „Приятели“ не само печели Emmy® за изключителна комедийна поредица, но и носи статуетки Emmy® на звездите от сериала Дженифър Анистън и Лиза Кудроу. „Приятели“ проследява живота и любовта на сплотена група, живееща в Ню Йорк: Рос (Дейвид Швимер) и сестра му Моника Гелър (Кортни Кокс), заедно с приятелите Чандлър Бинг (Матю Пери), Фийби Бъфи (Лиза Кудроу), Джоуи Трибиани (Мат Леблан) и Рейчъл Грийн (Дженифър Анистън). Сериалът е създаден от Дейвид Крейн и Марта Кауфман, които са изпълнителни продуценти на поредицата с Кевин Брайт чрез Bright / Kauffman / Crane Productions, съвместно с Warner Bros. Television.
Всички 10 сезона на култовата поредица са налични с български субтитри в стрийминг платформата HBO GO, достъпни за гледане по всяко време.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини