Слънце до обед, проливен дъжд и гръмотевици следобяд

Днес преди обяд ще бъде предимно слънчево. След пладне отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На много места ще има краткотрайни, временно интензивни валежи и гръмотевици. Ще има условия и за градушки. По-значителни ще са валежите в планинските райони. Ще духа слаб, в Източна България - умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са между 23° и 28°.

Преди обяд в планините ще е предимно слънчево. Около и след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни, временно интензивни валежи и гръмотевици. Остават условията и за градушки. В Стара планина и Рило-Родопския масив валежите ще са значителни. Ще духа умерен до силен вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около 16°, на 2000 метра - около 10°.

7 градуса е температурата в ранното утро на 10 юни. Преди обяд ще бъде слънчево. Около и след обяд обаче облаците ще се увеличат и ще има краткотрайни интензивни валежи с гръмотевици. Има условия за градушки. Максималната температура ще достигне 18 градуса.
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини