Вадят за продан къща за семеен туризъм на данъчни длъжници

Изображение 1 от 4
    Луксозна къща, подходяща за семеен туризъм, продават публичните изпълнители от офис Хасково на Националната агенция за приходите.
     
    Имотът се намира в димитровградското село Воден, в местността „Над селото“.
     
    Имуществото на задължените лица се обявява на публична продажба чрез търг, тъй като са изчерпани всички способи за доброволно плащане на просрочени публични задължения, уточняват от НАП.
     
    Площта на поземления имот е 1120 кв. м. Самата къща е двуетажна. Има сутерен, на който са обособени обособени стая за билярд, фитнес, котелно помещение, складово помещение, кухня, сауна, джакузи и дори киносалон. В имота има и гараж с разгърната застроена площ 531 кв.м.
     
    Снабден е и с  отоплителна инсталация. В двора пък се намира Масивно барбекю и плувен басейн в дворното пространство завършват луксозното предложение.
     
    От приходната агенция уточняват, че имотът е в режим на съсобственост, заради което се налага разделянето му на две и съответно провеждането на два явни търга. На всeки от тях ще се  предложи по ½ идеална част от него.
     
    За удобство на потенциалните купувачи, двата търга са организирани в един и същи ден-29 юни. Първоначалната тръжна цена на всяка ½ идеална част от имота е 300 000 лв.
     
    Мераклиите да огледат имота могат да го направят на място до 22 юни. За това обаче трябва да направят предварителна уговорка  с публичния изпълнител, който отговаря за продажбата. В същия срок, 22 юни, се подават ценови предложения за закупуване и се внасят 20% депозит от първоначалната цена, уточняват от НАП.
    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      Ра
      Ракийца
      29 -6
      18:48, 19 юни 2021
      Всички се набутаха с по няколко кредита, които не могат да обслужват, а отделно, че се задава страшна финансова криза, инфлация и недоимък. Това ви чака всички кредитополучатели - съдия изпълнител и отнемане на апартаментите, дето не са ваши, а на банката, докато не върнете кредитите.
      • Ку
        КУМГЕЪТ
        12 -6
        08:58, 20 юни 2021
        А Делян Добрев кога ще го проверяват тоя бокл1к. Дано си отиде както Георги Иванов си отиде със страдания и мъка. И да не може да си изхарчи откраднатите пари.
    • 2
      САМО ДЕТО СТАВА ЕДИНСТВЕНО ЗА семейна вила
      и то на не много голямо семейство
      или за дом на някой пенсионер
      • Jh
        JHB
        2 -6
        22:39, 19 юни 2021
        Еййй, завистта българска край няма,,, Виж коментара
    • 3
      Си
      Сиси
      21 0
      00:12, 20 юни 2021
      Хасково нет,закъсали сте я яката за новини...... Щом такава реклама за една продан правите. Ама няма коментари и плюнки и не се чете..... Партии нямат пари за платени новини..... Глад майка.... Вчера за автобуса е Козлец заглавието ви беше все едно самолет е паднал над селото.
    • 4
      Да
      да
      9 -2
      07:06, 20 юни 2021
      Благодарение на социалната политика на тиквонуй наследен от чалгарий вероятно след изборите още много хора ще фалират в името на театъра наложен ни от ЕС подплатен обилно със евро банкноти
    • 5
      Ве
      Везувий
      4 -2
      09:34, 20 юни 2021
      Какви новини,в ГРОБището новините са такива.
    • 6
      Пи
      Питане
      2 0
      06:50, 21 юни 2021
      Кой ли е собственика ?
    Последни новини