От 1 юли затварят стадион „Младост“ заради започващия ремонт за 6 месеца

Започва изпълнението на проекта за подмяна на тревното покритие на стадион „Младост“. В тази връзка община Хасково информира спортната общественост, че от утре, 1 юли 2021г., стадион „Младост“ ще бъде затворен. До завършване на строителните работи на стадиона няма да се провеждат професионални и любителски тренировки на клубове и граждани.

На терена на стадион „Младост“ чрез Българския футболен съюз се финансира реновиране на открития футболен терен – доставка и монтаж на антиударна подложка, доставка и монтаж на изкуствена трева и съпътстващи дейности. Общият размер на инвестицията е 561 194 лева. Средствата са осигурени от програма „HatTrick V” на УЕФА. Обновяването ще бъде извършено за срок от 6 месеца.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ra
    Rambo
    7 0
    14:18, 30 юни 2021
    Едно тревно покритие 6 месеца ли ще трае,аз мислих че ще направят цялостен ремонт с местата за публика
    • Бъ
      бъзз
      5 -1
      14:35, 30 юни 2021
      Може и подвижен покрив да искаш, ама няма.
      Хората за лекарства пари нямат, тия изкуствена трева щели да поставят.
      Ненормална работа!
  • 2
    Ко
    Компакт 2
    7 -1
    14:46, 30 юни 2021
    И отново старата песен на нов глас печелят търга правилните фирми правят се едни измислени цени и хоп всички са щастливи и децата ще играят на напълно излишната изкуствена трева ... А истинска трева защо не се направи и кой ще я поддържа ... И за този период в нормалните страни правят доста повече неща .
Последни новини