Мустафа Карадайъ: Гласувах за рестарт на държавността

    Гласувах за рестарт на държавността, заяви след като упражни правото си на вот лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. Той гласува рано сутринта в секция в СУ „П. Р. Славейков“ в кърджалийския квартал Възрожденци. Политикът пристигна в училището минути след началото на изборния ден в 7 часа. Секцията, в която трябваше да гласува Карадайъ се оказа неподготвена, защото трима от 7 членове не бяха дошли навреме. Наложи се лидерът на ДПС да гласува в съседната секция.

    Адлен Шефкед,

    на четвърто място в листата на ДПС в 9-ти МИР Кърджали гласува в 9,07 часа в секция 18 в СУ „Отец Паисий“:


    „Гласувах за рестарт на държавността, за връщане на демокрацията и нормалността в политиката и в живота, за бъдещето на децата и внуците ни, и за спокойните старини на нашите родители“

    Кметът на община Кърджали Хасан Азис гласува в 21-ва избирателна секция, в Средно училище „Йордан Йовков”. Той пристигна заедно със съпругата си Невин Караджа и дъщеря си Есин, която е на 18 години и за втори път тази година тя упражнява правото си на глас.

    След като пусна своята бюлетина, той заяви пред медиите:

    „За пореден път гласувах България да се превърне в една нормална, демократична европейска държава. За страна, която има работещи европейски институции, насочени към решаването на проблемите на хората, за страна, която в 21 век като член на ЕС да бъде насочена към интересите на хората, а не към интересите на отделен човек или партия. Гласувах в Кърджали да има диалог между институциите, да работят в синхрон и да решават проблемите на хората“, каза кметът.

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини