Петя Михалевска "Родопа планина припозна БСП като свой представител в управлението на България! "

Бъдещият депутат от БСП Петя Михалевска също избра да коментира изборния резултат от социалните мрежи.
"Завършихме една тежка кампания! Кампания по време на криза на държавността. Кампания в обстановка на насаден от управляващите ни 12 години страх и несигурност в утрешния ден.На финала искам да изкажа своята благодарност към всички граждани на област Смолян, които въпреки страха, въпреки натиска, въпреки все още съществуващата заплаха за тяхното здраве в една пандемична обстановка отидоха до урните на 11.07 и подкрепиха Българската Социалистическа Партия. Вие показахте своята нетърпимост срещу несправедливостта, която през последните 12 години се превърна в норма. Искрено ви благодаря!Искам да благодаря и на всички членове на СИК и РИК, които изнесоха изборния ден на гърба си. Благодаря на всички, които участваха активно в кампанията, за да има България по-добро бъдеще! Благодаря и на общинските структури на БСП в област Смолян за оказаната подкрепа и съдействие през последния месец. И не на последно място – благодаря на семейството си, което беше плътно зад мен.Област Смолян показа своето желание за промяна, гласувайки ЗА младите хора и за смяна на статуквото в управлението!
Родопа планина припозна БСП като свой представител в управлението на България!Приключвам тези избори със съзнанието на ваш представител и ви уверявам, че ще работя за област Смолян с или без мандат след излизането на окончателните резултати от ЦИК! За мен цел са НЕ политическите постове, а бъдещето на България и на област Смолян – моят роден край!Искрено благодаря на всички, гласували ми доверие", завършва обръщението си Михалевска.
 
Припомняме ви БСП останаха четвърта сила в Смолянска област. Михалевска е една от четиримата депутати, които най-вероятно ще представляват Смолянско в бъдещето народно събрание.
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини