Братята Джонас предизвикаха братята Хемсуърт

Знаем, че мъжете често искат да покажат кой е по-силния чрез една битка на боксовия ринг или на тепиха за борба. Отношенията им стават още по-обтегнати, когато става въпрос за жена и то огнена като Майли Сайръс. Изпълнителката попадна в полезрението на феновете, след като Джо Джонас обяви, че е готов да се бие с Лиъм Хемсуърт. Много от потребителите в интернет сметнаха, че става въпрос за защита на честта на Ник Джонас, който имаше връзка с Майли, която малко по-късно се омъжи и се разведе с Лиъм. 

Тези слухове се засилиха още повече, когато Джо, Ник и Кевин Джонас се появиха в предаването на Джими Фалън, за да промотират своето специално предаване за Олимпийските игри. Тогава те заявиха, че са се вдъхновили за силови спортове, след като са гледали няколко боксови мача в YouTube. "Ще направим един мач в стил UFC. Ще бъдем ние срещу братята Хемсуърт. Засега те все още не са ни отговорили на имейла, но мислим, че нещата ще се получат", заяви Джо. 

Засега не е ясно дали всичко това е в кръга на шегата, или между двете семейства наистина ще има борба. Все пак братята Джонас активно се подготвят за началото на Олимпийските игри, които стартират на 23 юли. Те тренираха с истински атлети, които ще се състезават в Токио, в продължение на седмица, след което се състезаваха един с друг. Нещата стават малко по-сериозни, когато Ник си чупи ребро. За щастие, в момента той е добре, но контузията му попречила да свърши няколко важни ангажимента. 

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини