Мая Манолова: Подкрепата за правителството ще зависи от ясните ограничителни линии от ГЕРБ и от ДПС

Обнадеждени сме от приоритетите, които обяви Пламен Николов днес, 4 от 5-те приоритета съвпадат с програмата на "Изправи се. БГ! Ние идваме", заяви Мая Манолова в "Панорама".

"Нашето крайно решение ще зависи и от персоналния състав, от Министерския съвет, който г-н Николов ще предложи, а също така и от ясните отграничителни линии от ГЕРБ и от ДПС", поясни тя.

Важно е кой ще свърши работата, затова имената в кабинета ще бъдат важни за нашето крайно решение, подчерта лидерът на "Изправи се. БГ! Ние идваме".

При консултациите на експертно ниво са обсъдили най-важните теми за българските граждани като съдебната реформа, безконтролната власт на главния прокурор, социалната политика, пенсиите, доходите на българите, на което изключително много държат.

"Хората очакват да усетят промяната и по джоба си", отбеляза Манолова.

Подкрепата за правителството ще зависи и от червените линии, че очакванията на хората по площадите да бъде разграден мафиотският модел, да няма влияние на ГЕРБ и ДПС в следващия кабинет, че няма да се управлява с телефонни обаждания.

Източник: БНТ

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Др
    Дребен
    0 -2
    13:16, 31 юли 2021
    Доживяхме тази овехтяла чанта да подобрява живота ни. Тя не може да каже две думи ,без да намеси името на Борисов .Айде стига се дръгна по него , той вече е извън играта , лошото е ,че си по- некадърна от него.Само устата и работи. Кречетало .

Още новини

Последни новини