Давидково се готви за празник в събота

Тази събота - 21 август, село Давидково ще празнува. Програмата започва още в петък със среща на възпитаници на ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" - с. Давидково, набор 1960 г.
В събота от 10 часа ще има детско парти и откриване на площадка "Кът за игри и отдих" на Превала, реализирана със средства от проект по ПУДООС. В 16 часа ще бъде официалното откриване на празника. В програмата ще се включат Гайдарски състав "Войводите" с ръководител Атанас Младенов, Оркестър "ПИМ" с ръководител Тинчо Севдалинов и самодейци от община Баните. А водеща ще е зевзечката Веселина Бабаджанкова.
Точно в полунощ ще има тържествена заря за закриване на празника - дарение от Петър Петров, глогинецът от Варна и приятел на Давидково, осигуряващ години наред зарята за празника.
"Благодаря на всички родолюбци, които се включват в организацията и спонсорирането на празника, защото заедно можем повече, макар и в криза и пандемия и сами си можем без целеви пари!", написа с благодарност кметицата на Давидково Севда Чолакова в социалните мрежи.
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини