Добре дошли (отново) в Матрицата

Добре дошли (отново) в Матрицата. Изминаха почти 18 години от последното ни влизане в тази симулирана реалност от братята/сестрите Вачовски, а сега феновете са поканени отново да вземат червеното хапче чрез уникален и персонализиран първи поглед към четвъртия филм.

WhatIsTheMatrix.com, интерактивен фен сайт, посветен на "Матрицата 4" (Възкресение), стартира във вторник с първите кадри от филма.

Изборът, който потребителите правят на уебсайта, ще определи какво всъщност виждат. Сайтът предлага опцията да вземете червеното или синьото хапче - червеното е хапчето, което освободи Нео на Киану Рийвс от Матрицата в първия филм преди години, докато синьото хапче ще го остави в измислената му реалност. Кое хапче ще изберете и по кое време на деня използвате уебсайта, ще определи кое тийзър видео ще видите.

Има повече от 180 000 варианти видео, всеки от които включва кадри от "Матрицата 4" и разказ от актьорския състав. Присъстващите в CinemaCon тази година трябваше да видят трейлъра на филма, но този сайт сега предлага първите откъси от кадри, предоставени на обществеността, с обещание, че пълният трейлър ще бъде онлайн този четвъртък.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини