Да надникнем в холивудския дом на Нина Добрев

Холивудската звезда с български корени Нина Добрев отвори вратите на дома си, специално за списание Architectural Digest. По време на пандемията актрисата сама е обновила екстериора на къщата си.

Нина, която набра световна популярност преди години с ролята си в сериала „Дневниците на вампира“, живее в къща с четири спални в Лос Анджелис. Интериорът на дома на чаровната брюнетка не е типичен Холивуд.

Добрев, чието семейство емигрира в Канада, когато тя е още бебе, е прекарала част от детството си в южната част на Франция. Вероятно именно този период от живота ѝ е оказал най-силно влияние върху интериорните решения в къщата ѝ.

Определено домът на звездата не е в калифорнийски стил, а по-скоро е заимстван от архитектурата, характерна за южните европейски държави от 20-те години на миналия век. В елегантната къща на Нина има месингови детайли, изкуство и мебели, които се срещат в Италия, Испания и Франция.

Подобно на много известни личности, които се потопиха в ремонти през последната година, докато бяха се изолирали заради пандемията, това направи и Добрев.

Тя разказва за реконструкцията на дома си следното. „Казвам, че съм живяла по-голямата част от живота си в самолети, защото постоянно пътувам, както по работа, така и за удоволствие. Но пандемията беше първият път, когато останах в дома си за по-продължителен период от време“, казва тя, обяснявайки, че първото нещо, което е направила, е сама да боядиса цялата фасада на къщата.

„Може би това беше пестеливата страна от мен – източноевропейското, българско момиче, което не иска да харчи много пари за майстори“, казва тя през смях.

Другата основна промяна в дома на Нина, която тя прави с помощта на интериорния дизайнер Чарли Барщайн, е в кухнята. Сега това помещение може да се похвали с маслиненозелени шкафове и текстурирани теракотни подове, които са в рустикален стил.

За кухнята си тя споделя, че е искала хем пространството да е по-функционално, хем да е уютно. „Искам да имам деца в дома си, имам кучета, каня приятели. Искам да готвя, а не да мисля за хигиената параноично.“

Останалата част от дома на Добрев също е получила „фейслифт“, както тя казва. Това значи по-голям кът за закуска, по-пухкави възглавници, по-внимателен избор на цветове в хола. Тя е добавила и много нови произведения на изкуството.

Тя споделя, че рафтът ѝ за подправки ѝ е любим, защото: „Това е най-хубавата част от цялата ми къща – кара ме да се чувствам като възрастна, официално пораснала.“

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини