Нова песен на Слаш

Какво можем да очакваме от Слаш, освен още брилянтно китарно соло. Такова е и в новия му сингъл, клипът на който току-що излезе, записан с Майлс Кенеди и The Conspirators.

Парчето се казва The River Is Rising и събира овациите на коментиращите рокаджии. "Слаш се завърна. Rock n fuckin roll!" кратко и красноречиво пише фен сред останалите суперлативи.

Само седмици след турнето с Guns N' Roses, Слаш пусна нова песен и обяви нов албум. "The River Is Rising" идва със същата класическа звукова динамика на SMKC, но има малко по-грубо усещане. 

Предстоящият албум е озаглавен 4, тъй като това е четвъртият студиен запис на китариста с Кенеди, басиста Тод Кернс, китариста Франк Сидорис, който също свири в групата на Ван Хален Mammoth WVH, и барабаниста Брент Фиц. Този път обаче те са записвали на живо.

"Това наистина е основната разлика в този запис - направихме го горе-долу на живо и грешките са всичките вътре. Това е звукът на петимата, които свирим заедно в една стая", казва Слаш.

Освен че подходи към процеса на запис по различен начин, групата е застигната от друга изненада - COVID-19. Въпреки че полагат съзнателни усилия да останат в безопасност и правят тест след тест, по-голямата част от групата все пак се сблъска с вируса, като се започне от Кенеди.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини