Невена скъсва с Вирджиния Рекърдс

Невена Цонева, победителката в първия роден „Мюзик Айдъл”, ще прекрати работата с продуцентите си от „Вирджиния Рекърдс”.

“В момента сме в процес на финализиране на нашите отношения. Нямам намерение да работя вече с тях”, заяви певицата пред в-к „Труд”.

“Просто дойде момент в кариерата ми, когато реших да направя нещо ново и различно. Наесен очаквам да ми се случат интересни неща, в които няма да участват “Вирджиния рекърдс”, обяснява Невена.

Тя твърди, че в момента няма нов продуцент, “но нищо не се знае”. Изпълнителката отказва да разкрие с кого преговаря. На въпрос дали няма да се захване с попфолк, Невена отговаря: “Не, няма да е попфолк, а комерсиална музика - всеки я тълкува различно. Може да има етно...”

Невена обаче не се оплаква от „Вирджиния Рекърдс”, твърди вестникът. Тя казва, че е научила много, имала е прекрасни взаимоотношения с всички от компанията и им е благодарна за всичко.

“Поведението й през последните месеци е доста некоректно. Невена няма юридическа причина да прекрати договора си с нас. Тя е един от най-важните ни артисти, в който сме вложили огромен финансов ресурс”, заявява Саня Армутлиева - собственик и управител на “Вирджиния рекърдс”, които вече работят върху втория албум на певицата.

“Ако тя е решила да не изпълни договора си с нас, нямаме друг избор, освен да потърсим правата си в съда”, казва обаче Армутлиева.

Източник: mysound.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини