Ученици от Чепеларе влязоха в семейството на отличниците

Изображение 1 от 4

    "С гордост и вълнение споделяме, че нашите ученици – Костадин Жълтушкин и Валентин Хаджиев станаха част от семейството на "Отличниците на България"!", това съобщиха от Професионалната гимназия по селско, горско стопанство и туризъм в Чепеларе.
    "Отличниците на България" е инициатива на в."24 часа" за популяризиране на най-добрите ученици. За да получат членство в клуба, те трябва да са се откроили с изключително високи успехи или нестандартно и креативно мислене през годината. Тази година клубът "Отличниците на България" се обнови с още 27 ученици от цялата страна. Те са от петия випуск на клуба и бяха наградени на специална церемония от министъра на образованието акад. Николай Денков.
    Наградата на двете момчета от Чепеларе бе връчена от Мариела Рунтева от фондация "Трейс за хората" с думите: "Днес е изключително важно, освен да търсим умните хора, откривателите, да създаваме общности, които да водят държавата напред!"
    Костадин Жълтушкин и Валентин Хаджиев са част от отбора на гимназията, който всяка година изработва прототип на електромобил, с който участват в състезания и печелят награди.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини