За пример! Вълна от детски дарения зарадваха старите хора във Фатово/галерия/

Изображение 1 от 4
    Куп подаръци от питки и олио до саморъчни изработени картички получиха бабите и дядовците от Дома във Фатово. Всички дарения са направени от смолянски деца от различни училища и клубове. Огромно дарение от хранителни продукти събраха и изпратиха за коледната трапеза на възрастите хора, учениците от ОУ “Стою Шишков”. Коледни питки, олио, брашно, ориз, много плодове, сладки вкусотии и още много хранителни продукти купиха децата и родителите им, за да зарадват старите хора в Дома. Това е поредната година, в която възпитаниците на това школо изпращат дарения в дома. 
    За поредна година с пълни ръце с подаръци в Дома отидоха и ученици и учители от клуб  “Арт ателие” към ПГИ “ Карл Маркс” .
    Децата пък от клуб " Родопски скаут" Смолян изработиха сувенири и картички за всички потребители и персонал на дома. Саморъчно направените подаръци, предизвикаха умиление у бабите и дядоците. Заради ковид-пандемията обаче децата не успяха да се срещнат с възрастните хора и предаваха даренията си на портала. А,както е известно от преди идването на вируса възрастните хора най-много се радват именно на срещите и разговорите с децата. От Дома във Фатово не скриват възхищението си към добротата и примера на децата и на свой ред им пожеалаваха да са здрави,упорити и да запазят завинаги добрите си сърца, изпълнени със съпричасност към другите.
     
    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини