Мелемов: Да посрещнем Новата година с благодарност за всичко, което имаме

Изпратихме поредната тежка година, белязана от Ковид-пандемията. Година, изпълнена с изпитания, трудни моменти и предизвикателства. Много хора загубиха близки и приятели.
Благодаря Ви за подкрепата, защото въпреки трудностите и ограниченията, бяхте отговорни и търпеливи. Благодаря Ви, че дейно участвате в основните приоритети на местното самоуправление и инициативи.
Дълбoĸo вяpвaм, чe нaй-гoлямoтo бoгaтcтвo нa eднa oбщинa ca дeцaтa и нeйнитe житeли. Зaтoвa нaй-cъpдeчнo Ви жeлaя здpaвe, щacтиe и блaгoполучие нa Вac и Вaшитe ceмeйcтвa.
Нека в отминалата 2021 г. да останат всички тъжни преживявания, случили се през нея.
Да посрещнем Новата година с благодарност за всичко, което имаме, със спокойствие в душата, с надежда и вяра, че тя ще бъде мирна, успешна и щедра! Heĸa тя влeзe в дoмa ни c paдocт, любoв и благодат!
Да е честита Новата 2022 година!

Николай Мелемов
Кмет на община Смолян

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ис
    Истината
    0 0
    11:44, 2 яну 2022
    Господин кмете, Вие мислите ли, че сте вечен на тая земя и че сте застрахован от всичко???
    Защо по време на тежкия снеговалеж почистването на града беше Пунта Мара???
    Или на Вас не може да Ви се случи подхлъзване и т.н.???
    Много важно, нали, стойте си там на стола в администрацията и карайте "Аудито" си, живущите в Смолян много поздрави от арменския поп, нали?
    При следващия сняг тази зима какво да правим, да летим със самолет, за да избегнем движението по заледени и НЕПОЧИСТЕНИ общински тротоари и улици???????????????????????
Последни новини