Александър вече може да "изкачва" стълби, благодарение на родопчани

Изображение 1 от 2
    Александър вече може да "изкачва " стълби благодарение на специално устройство за това.,което се монтира на инвалиднат аму количка. Семейството успя да го закупи благодарение на добината народопчани.  Родителите благодарят от сърце на всички, които бяха съпричастни към благородната кауза и закупиха календара на община Смолян.
    "Изказваме нашата благодарност към община Смолян за организираната благотворителна инициатива и всички хора, които се включиха в нея и дариха средства за нашия Александър. Благодарим за добрината, която срещнахме. Разбрахме, че чудеса се случват всеки ден. За нашето семейство тази любов и съпричастност, която срещнахме от толкова много хора е чудо", споделя благодарното семейство. Благодарение на новото устройство живота на Сашко е станал по-пълноценен, казват родителите му. 
    От Община Смолян пък обявиха, че стартира и петото издание на „Календар - 2023 г. на община Смолян“, защото тази инициатива ни дава надежда, че в колкото и трудни времена да живеем, доброто и съпричастността могат да случват чудеса.
    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини