Емил Хумчев: "Нека всеки ден да защитаваме свободния си дух и воля и да бъдем горди българи!"

Уважаеми жители на област Смолян,

На 3 март ние, българите, честваме своя Национален празник- Денят на Освобождението на България.

3 март е свещен ден на ново начало, на ускорения път за модернизация на България, на икономиката и най-вече на българската държавност.

Преди 144 години датата 3 март става синоним на святата дума Свобода, която  векове наред е раждала будители, писали със слово и меч  историята ни.

Затова нека на този ден се поклоним пред героите, дали живота си за  свободата, съхранили духовното ни богатство и запалили огъня на националното възраждане!

Нека всеки ден да защитаваме свободния си дух и воля и да бъдем горди българи!

Честит национален празник!

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Кр
    Крум
    1 -1
    22:14, 2 мар 2022
    аааа, Не! Няма да почитаме тези, които умряха за да има България, ще се кланяме на корумпираните американци с продънената от дългове държава и ще плащаме двойно всичко, защото сме горди НАТОвци и долни слуги на чужди интереси!
    • Be
      bewusst
      0 0
      22:41, 2 мар 2022
      Ей приятелю да беше си направил труда да прочетеш статията! Няма да се кланяме нито на американци нито на руснаци! Ще се кланяме на кръга капитал и агнешките главички начело с Иво Прокопиев и другите олигархи и то до момента, когато Путин ни изпрати една термоядрена касетъчна ракетка по случай някой празник и ще се получи огромен кратер и тогава Черно и Бяло море ще ни залеят и така руските кораби ще заобикалят Босфора и ще плават по-направо над бившата хасковска и кърджалийска област. Тракия и Сакар и до родопите и надолу в гръцка тракия ще са все море новия морски пролив създаден от Путин!
  • 2
    Об
    Обеца на ухото
    1 0
    22:20, 2 мар 2022
    Малко тъпо, че ако човек изповядва ислямска религия, да ни обяснява да сме горди българи...
Последни новини