Голям благотворителен концерт за Дани, включете се!

Голям благотворителен концерт "Обединени за Дани" ще се проведе на 27 април т.г. в Родопския драматимен театър в Смолян. В него ще се включат Фолклорен ансамбъл "Родопа", Общински духов оркестър, Танцова формация "Зареница", детска фолк-формация "Орфееви звуци", "101 каба гайди", смесена младежка формация "Бойка Присадова", брейк школа sleepwalkingz, соловите изпълнители Божидара Николова и Борислав Маджаров, Клуб по спортни танци "The ONE", Q Tek crew.
В 18 часа зала 1 на РДТ ще посрещне всички, които искат да подкрепят благородната кауза, за да спасим един млад живот. Входът е 10 лева. Всички събрани средства ще бъдат преведени по сметката на Дани. Благотворителното събитие се провежда с подкрепата на община Смолян.
Даниела сега е на 17 години. Тя е с диагноза Остра Лимфобластна Левкемия. Коварното заболяване се появява, когато Дани е само на девет годинки. След тежка химио и лъчетерапия е в ремисия за около 5 години, когато болестта се завръща. През 2017 година претърпява втора тежка химио и лъчетерапия, но за съжаление през март 2022 година Даниела отново се връща в Детската онкохематология УМБАЛ „Свети Георги“ – Пловдив. Левкимията се завръща за трети път. За да бъде излекувана и да има шанс да живее, Дани трябва спешно да се подложи на трансплантация на стволови клетки и костен мозък в чужбина. Съдбата е на нейна страна, защото един от близките й е 100% съвместим за тази операция. Дори с един лев, или един ден труд, или с посещението на концерта, всички заедно можем да помогнем и спасим един детски живот.

Инвестбанк АД
BIC: IORTBGSF
БАЕ: IORT8019
IBAN: BG 61 IORT 8048 5094 5384 00
ДАНИЕЛА АНГЕЛОВА ЙОРДАНОВА
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини