Мадона събира 50 свои хита №1 в един албум

Мадона иска да почете 40-годишната си музикална кариера, правейки подарък на своите фенове. Тя обяви, че ще издаде епична компилация, в която ще бъдат включени всичките ѝ хитове, достигнали до №1 в музикалните класации.

Албумът, който ще носи името „Достатъчна любов: 50 номер 1“, е първата колекция в планиран ретроспективен пакет от проекти, почитащи легендарната дискография на Мадона и ще бъде пуснат по-късно тази година. В списъка с песни са някои от личните фаворити на певицата, както и редки и неиздавани версии на популярни хитове. Съдържанието обхваща всяка ера от кариерата на Мадона – от дебютния ѝ сингъл Everybody до незабравими сингли като Vogue, Frozen и Hung Up.

Първата официална песен от албума, Into the Groove вече е достъпна за първи път на дигитални платформи. Няколко високопоставени колаборации на Мадона също са включени в списъка, като Me Against the Music с Бритни Спиърс, 4 minutes с Джъстин Тимбърлейк и Тимбаланд, Give Me All Your Luvin с LMFAO, Medellin с Малума и Bitch Im Madonna с Ники Минаж.

Всеки ремикс в албума беше наскоро презаписан с помощта на Майк Дийн, който работи задълбочено с Мадона върху двата ѝ най-нови албума – Rebel Heart от 2015 и Madame X от 2019 година.

В допълнение към новия си специален албум, Мадона работи и върху представянето на своята житейска история на голям екран. Тя режисира пълнометражен филм за себе си, написан в съавторство с Ерин Уилсън. Universal Pictures и Ейми Паска продуцират проекта, а една от ролите може да попадне в ръцете на Джулия Фокс.

В миналото Мадона разкри, че филмът ще проследи нейната борба като артист, опитващ се да оцелее в мъжкия свят. Тя го описва като „щастлива, тъжна, луда, добра, лоша и грозна“ приказка, засягаща издигането ѝ до слава в Ню Йорк, написването на едни от най-големите ѝ хитове, заснемането на „Евита“ и връзките ѝ с Хосе Гутиерес и Луис Камачо, които играят ключова роля в успеха на песента Vogue през 1990 година.

Преди пълното издание на „Достатъчна любов: 50 номер 1“ да излезе на пазара на 19 август, опростена версия на албума, включваща 16 песни, ще се появи на 24 юни.

Източник: Tialoto

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини