Honor Magic4 Pro вече е достъпeн в Европа

Honor продължиха да съществуват самостоятелно извън структурата на Huawei. По този начин новата компания може да преодолее търговските санкции на САЩ. Именно това е причината тазгодишните модели на Honor да имат достъп до Android и мобилните услуги на Google. Важен фактор за дистрибуцията им в Европа е поддръжката за 5G мрежи, тъй като това е друго ограничение, с което Huawei трябва да се справят.

Едно от най-добрите предложения на Honor е Magic4 Pro, който бе показан за първи път на MWC 2022 през февруари. Досега разпространението на смартфона бе ограничено до китайския пазар. Ако се интересувате от новия модел, е добре да знаете, че скоро стартират продажбите в Европа. 

Honor Magic4 Pro вече е наличен във Великобритания, като в следващите седмици ще е наличен в повече страни на континента. Техническите спецификации на смартфона са доста атрактивни, като европейската версия е конфигурирана в Cyan и Black цветове, съобщава AndroidHeadlines.

Корпусът включва метал и стъклени компоненти, като извития дисплей има почти минимални рамки. В горния ляв ъгъл е позиционирана селфи камерата, докато в дясната част на рамката са физическите бутони за навигация. Отличителна характеристика е големият камера модул на гърба, в който са позиционирани четири сензора.

Дисплеят на Honor Magic4 Pro е с големина от 6.81” при 2848х1312 резолюция и 120Hz честота за опресняване. Максималната яркост достига до 1000 нита, като е предвидена още поддръжка за HDR10+. Oперационната система е Android 12 с допълнителния интерфейс Magic UI 6.

Впечатляващите възможности за мобилна фотография ще се гарантира от 50МР основен сензор с f/1.8 и лазерен автофокус, който е допълнен от 50МР UltraWide сензор. Третата камера представлява перископски телефото модул с 64МР резолюция и 3.5х оптично приближение.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини