Джейсън Момоа с нова любов след раздялата с Лиза Бонет

Джейсън Момоа има нова дама в живота си след раздялата с Лиза Бонет.

Няколко източника споделят пред списание People, че 42-годишният актьор е започнал връзка с 10 години по-младата си колежка Ейса Гонсалес. За момента отношенията между двамата не са сериозни, като близки до тях разказват, че всичко е съвсем непринудено и забавно. И Момоа, и Гонсалес са доста заети с професиите си, като това им пречи да се обвържат по-сериозно.

Новината за новата връзка на Джейсън идва няколко месеца, след като той обяви, че се разделя с Лиза Бонет, с която беше 20 години заедно, пет от които бяха женени. Двамата имат и две деца – Лола и Накоа-Уолф. Бонет също така е майка и на Зоуи Кравиц, която се ражда от брака ѝ с Лени Кравиц.

През март пък Момоа беше забелязан в компанията на друга красива дама – Кейт Бекинсейл. Двамата присъстваха на партито на Vanity Fair след наградите „Оскар“, където актьорът даде сакото си на своята колежка. Това веднага накара медиите да напишат, че двамата са заедно, но Джейсън побърза да отрече слуховете. „Това е лудост. Всеки ме пита дали излизам с нея. Не, просто бях джентълмен. На дамата ѝ беше студено“, категоричен бе той.

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Fb
    FB
    0 0
    11:27, 18 май 2022
    Това е нещо друго , не е любов ...
Последни новини