Рев на мотори "Харли Дейвидсън" огласи Чепеларе /галерия/

    Годишната мото среща на собствениците на мотори "Харли Дейвидсън" от София, Атина и Истанбул се състоя в Чепеларе, въпреки дъжда. Рев на десетки мотори огласи родопския град. Участниците в Ride on Chepelare'22 бяха посрещнати на площад "Олимпийски" по родопски с изпълнения на гайдарски състав при ЦПЛР ОДК с ръководител Петър Янев. Химнът на Родопите „Бела съм бела, юначе“ беше изпълнен от Цветелина Мурджева. Последва концерт на група "Ivory Twilight". Кметът на Чепеларе Боран Хаджиев също поздрави присъстващите.
    Момичетата от националния отбор по баскетбол до 16 години, които тренират за европейското първенство в Черна гора и са на лагер в Чепеларе, се оказаха най-големите почитателки на моторите "Харли Дейвидсън" и група "Ivory Twilight". Националките се хванаха на хоро на площада, качиха се на моторите, а някои от тях дори ги подкараха, след което подкрепиха и пловдивската група на сцената.
    На площада се продаваха фланелки с благотворителна цел - реновиране двора на православен храм "Успение Богородично" в Чепеларе.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини