Коалиция "БСП за България" регистрира листата си в РИК – Смолян

Коалиция „БСП за България“ се регистрира в РИК – Смолян и се явява за предстоящите парламентарни избори с пълна листа от осем души, съчетание от опитни, доказани авторитети и млади образовани хора.
 
Водач е Емил Хумчев  - член на Националния съвет и Изпълнително бюро на БСП, дългогодишен общински съветник в Златоград. Зам.-областен уравител на Смолян в периода 2013-2014 г., председател на Общински съвет – Златоград, областен управител на област Смолян.
 
Втора в листата е Виолета Бояджиева – общински съветник в разпоредителния орган на Смолян и дългогодишен банков мениджър.
 
Трети в листата е Севдалин Хъшинов, председател на Общински съвет в Баните – магистър- фармацевт.
 
Четвърта е Даниела Хаджиева от Девин, с висше образование-педагогика, продължава своето образование специалност „Здравен мениджмънт“.
 
Пета в листата е Николина Марвакова от Смолян, завършила Международни икономически отношения във Варненски свободен университет.
 
Шести в листата е Димитър Стефанов, с висше образование от Нов Български университет, специалност „Актьорско майсторство и PR“.
 
Седми в листата е Бойко Моллов от Смолян, завършил в УНСС, работи като експерт в Държавен фонд “Земеделие“.
 
Осми в листата е Димитър Сивенов от Чепеларе, завършил НСА „Васил Левски“, специалност „Ски алпийски дисциплини“.
 
"Тръгваме към тези избори с увереност и самочувствие  за добре свършена работа в рамките на мандата, както за областта, така и за страната. Благодарение участието на Коалиция „БСП за България“в управлението на страната успяхме да реализираме редица важни неща“, посочи Емил Хумчев. Като основен политически опонент, водачът на листата определи ПП ГЕРБ-СДС. "В кампанията ще се постараем да представим социалната и икономическа програма за управление на страната, която да достигне до всеки избирател. БСП изпълни голяма част от поетите ангажименти на предишните избори и сега сме готови да продължим градивната политика за възстановяване на държавността и защита на социално уязвимите", допълни Емил Хумчев.
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини