Открихa изпепелен буса, с който е отвлечен Гунински

Микробусът, с който беше отвлечен студентът Румен Гунински, е открит. Това каза министър-председателят Бойко Борисов на среща със студенти във Велико Търново. По думите на Борисов микробусът е бил изгорен до неузнаваемост и вратите му са били буквално заварени.

Борисов каза още, че престъпният сектор знае как работи МВР и това си проличава от този случай. Според него, отвличането е осъществено от престъпна група от 6-7 души, която работи много добре и затова все още не е заловена.

Mиналия четвъртък стана ясно, че Гунински-старши е получил смс с текст "Ние държим сина ти".

В краткото съобщение е имало и изписана сума - над 1 млн.евро, твърдят близки до семейството. Тази информация обаче не беше потвърдена официално до късно снощи.

"Вече не мога да говоря", заяви снощи около 18 часа бащата на отвлечения младеж Румен Гунински. Накрая на краткия SMS се посочвал телефонен номер, на който ще бъде осъществявана комуникацията между похитителите и семейството в близките дни. Най-вероятно посоченият номер е на предплатена СИМ карта, смятат разследващите. Те таят надежда, че могат да идентифицират откъде е заредена с импулси.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини