Иван Гарелов: Путин може да бъде отстранен с вътрешно-кремълски преврат

Президентът на Русия Владимир Путин може да бъде отстранен чрез вътрешно-кремълски преврат. Това коментира журналистът Иван Гарелов в „Интервюто в Новините на NOVA”.

"Въпросът е кой може да го замести. Може да дойде още по екстремен тип”, допълни Гарелов. По думте музалогът досега в Украйна е била съдбата на Путин, сега вече става дума за съдбата на Русия.

"В зависимост от това как ще се развият събитията, руската държава може да изпадне в крайно положение и да стане второстепенна държава. В опозицията в Кремъл могат да бъдат недоволни от развитието на войната. Недоволство има. Второто развитие е физическото отстраняване на Путин, например да падне по стълбите, както е модерно в последно време. Пак стои въпросът кой би дошъл. Третият вариант е Путин да направи обрат и да направи компромис. Показа няколко лупинги по време на събитията в Либия, Сирия”, каза още Гарелов. За парламентарните избори журналистът коментира, че според него те ще преминат под сянката на една възможна всеобща война.

"Това ще даде отпечатък върху поведението на политическите сили”, посочи Иван Гарелов.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини