Мустафа Емин от ДБ: България се гордее със своите шампиони,независимо от етнос и религия!

Изображение 1 от 2

    България се гордее със своите шампиони , независимо от етнос и религия. Това сподели пред паметника на световната легенда в щангите Наим Сюлейманоглу в Момчилград, Мустафа Емин,втори в листата на коалиция „Демократична България“ в Девети кърджалийски многомандатен район. Той заедно със световната ни легенда в тениса Мануела Малеева поднесоха цветя пред скулптурата на Сюлейманоглу. Малеева е на визита в Кърджалийско в подкрепа на кампанията на Мустафа Емин. Тя сподели спомени за Джобния Херкулес, от времето когато те бяха на върха на спортната си слава. Малеева е категоричен привърженик на етническата толерантност в спорта и политиката.

    Мустафа Емин изрази още мнението, че както в спорта общностите, които конструират българската нация трябва да са адекватно представени и в Народното събрание. “Демократична България“ работи за това. В Кърджали изборът е с №25 в бюлетината и преференция 102. ДБ гарантира ,че демократите в 9МИР ще получат полагащото им се представителство в българския парламент.

      От своя страна Мануела Малеева сподели за Кърджали бг вести,че Мустафа Емин е открил пред нея един интересен свят на мюсюлманите в България.Тя е за първи път в Кърджали и е силно впечатлена.Убедена е ,че Мустафа Емин може да формулира ясни послания към мюсюлманската общност,която е изоставена на ДПС.Малко са хората от демократичната общност,които се опитват да разчупят монопола на Движението в региона.Мустафа Емин със своята политическа дейност дава възможност за избор на демократична алтернатива сред хората в Кърджалийско.Малеева е категорична,че Мустафа Емин е готов да направи тази промяна.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Платена публикация

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Последни новини