Зарко Маринов: " Вместо мен влиза още един от ДПС в Народното събрание "

Бившият народен представител Зарко Маринов и водач на листата на ДБ -Смолян, коментира в социалните мрежи изборните резултати.
"Тези, които ни свалиха от власт заради "провал във финансовата политика" - ГЕРБ и ДПС имат 19 953 гласа, а с помагачите им от ИТН и Възраждане - 23 343.
Ние, които поехме отговорност за управлението на страната - ПП, ДБ и БСП, спечелихме два пъти по-малко - 11 993.Сега ГЕРБ иска да прави коалиция с нас - с партиите, които са се провалили. През лятото бяхме провал, сега сме най-желаните партньори.Колкото и компромиси да са нужни в политиката, има и принципи, които не бива да се прекрачват - победителите да поемат отговорност за управлението на страната - в случая ГЕРБ, ДПС и Възраждане.
Както се очертава, аз няма да съм депутат в 48-ото Народно събрание. Вместо мен влиза още един от ДПС.
Това е демокрацията. Гласовете, независимо дали са получени срещу заплащане, натиск, уреждане на работа, клиентелизъм, са си гласове.
Пожелавам на избраните народни представители да изкарат поне 7 месеца и да свършат всичко, за което ни упрекваха, че не сме направили - недовършени ремонти, недофинансирани общини, свлачището на Тикале, пътя Загражден - Белица, обхода на Чепеларе, минералната вода от Ерма река, ниските заплати, високите цени. И не на последно место - с лев по-евтин бензин и дизел от утре.", написа Маринов. Дали прогнозата му за два мантада на ДПС от смолянски регион ще се сбъднат ще стане ясно до дни. 
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини