Най-доброто от VOGUE World

Vogue отбеляза 130-годишнината си с грандиозно живо, енергийно и бляскаво събитие. VOGUE World стана първото по рода си глобално предавано на живо модно шоу и уличен панаир, който събира знаменитости и сътрудници на културата от всякакъв вид. Тематиката е толкова ранообразна, че включва байкъри и латино ритми, фристайл и танцови трупи между дефилетата направо на паважа. Не винаги е ясно тези хора танцуват ли, мода ли показват или просто се радват на живота. Всички човешки размери и форми, цветове на кожата и косата са почетени, световни марки - Balenciaga, Dior, Gucci, Valentino, Burberry, Coach и Michael Kors, както и много изгряващи таланти. Да не говорим за това кой кой е от звездните гости на първия ред и на "подиума", на улицата в Манхатън.

Серина Уилямс преминава с трогателно вълнение като кралица в златни одежди, а зад кадър звучат думите ѝ, че иска светът да я помни като жената, която промени тениса. И това са единствените думи в компилацията на Vogue. Останалото е музика и движение. Модели, спортисти, танцьори и знаменитости излизат отнякъде измежду публиката и буквално грабват вниманието.

Vogue са събрали всички най-важни и заслужаващи внимание моменти от шоуто, включително дефилетата на супермоделите Шалом Харлоу, Хелена Кристенсен, Бела Хадид и Джиджи Хадид, както и изпълнение на живо на „Industry Baby“ от Lil Nas Х. Това са 18 минути, които ще ви изненадат приятно с динамиката и разнообразието, позитивното послание и високата си класа.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини