Спецификации на Sony Ericsson Pureness

При официалния анонс на луксозния телефон Pureness на Sony Ericsson, фирмата обеща да публикува техническите му характеристики с известно закъснение. Тайната около функционалността на телефона с прозрачен дисплей се запази в продължение на повече от 2 месеца, но най-после официалните му спецификации са публикувани на официалния сайт. Оттам става ясно, че диагоналът на прозрачния екран е 1.8 инча, като той е изработен по TFT технология. Размерите на телефона са 102 x 43 x 13 мм, теглото - само 70 грама.

Телефонът ще се предлага само в една разцветка на корпуса - черно. Вградената памет в Pureness е 88MB, разширяема чрез карти с памет с капацитет не повече от 2GB. Sony Ericsson Pureness ще работи в мрежи от второ поколение - GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 MHz), плюс UMTS/HSPA 3G поддръжка (2100 MHz). В стендбай режим устройството издържа до 350 часа, а батерията осигурява 8.5 часа непрекъснати разговори в GSM обхват и 3.5 часа в 3G мрежа. 

GSMArena.com публикува допълнителна информация за Pureness, която частично допълна официалните сведения. Там се упоменава, че резолюцията на дисплея е 240 x 320 пиксела, налице е E-mail клиент и Bluetooth 2.1 модул с поддръжка на A2DP. Също там се упоменават МР3/МР4 плеър, Java MIDP 2.1 и диктофон. 

Препоръчителната цена на Sony Ericsson Pureness все така продължава да се пази в пълна тайна (смята се, че тя ще е около 600 евро), въпреки че сроковете на пазарния дебют си остават неизменни - пазарният дебют на телефона с прозрачен дисплей е преди края на този месец.

Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини