Епичното изпълнение на Шаная Туейн на наградите People's Choice

Шаная Туейн бе отличена със специална награда за музикална икона на наградите People's Choice"- изборът на публиката. И организаторите E! споделиха нейното епично изпълнение на връчването на наградите.

Наскоро Шаная Туейн разкри защо позира гола за обложката на новия си албум "Queen of Me". Наскоро излезе документалния филм по Netflix за изпълнителката "Not Just a Girl". В него тя признава, че целият албум е посветен на любовта към себе си, както подсказва заглавието, затова тя е решила да позира гола за обложката.

Шаная е на 57 години и иска този албум да покаже как тя завладява всички неща, които като по-млада не е можела да завладее, защото е била прекалено неуверена. Албумът ще излезе през февруари 2023 г., а през лятото Шаная тръгва на турне, за да го представи.

"Бях много несигурна жена, момиче... Бях една от тези тийнейджърки, които никога не биха носили бикини на плажа, например... Не го направих, когато бях по-млада, така че ще го направя сега", каза певицата пред "TalkShopLive".

В интервю за Sunday Times певицата говори открито за детската си травма - сексуалното и физическо насилие, на което е била подложена от доведения си баща Джери Туейн, когато е била малка.

Шаная Туейн не крие, че преживяването се е отразило на начина, по който приема тялото си и в миналото дори се е опитала да промени външния си вид.

"Криех се и правех гърдите си по-плоски. Носех сутиени, които ми бяха малки, носех дори по два и така докато не останеше нищо момичешко в мен. Исках да ми е по-лесно да съм незабележима. Защото, о боже, беше ужасно да си момиче вкъщи."

Когато е вече на 22 години, животът на Шаная Туейн се променя. След като майка ѝ и доведеният ѝ баща загиват при автомобилна катастрофа, тя остава да помага в отглеждането на по-малките си братя и сестри. Междувременно започва и кариерата ѝ в музиката.

За новото си начало певицата казва, че е период, в който е навлязла в обществото и не е имало как повече да прикрива женствеността си. Тогава това не я кара да се чувства по-спокойна, а дори напротив - да се срамува от гърдите си и то това, че е момиче.

Шаная Туейн е преодолявала този проблем дълго, но днес, 25 години по-късно, певицата сякаш съвсем напълно е приела женствеността си. Вижте я само как изпълнява хитовете си "Man! I Feel Like a Woman!" и "That Don't Impress Me Much".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини