Той избра най-лошата снимка на жена си и си я татуира

28-годишният австралиец Джарод Гроув си направи татуировка с нелепа снимка на жена си. Това изглежда е най-странното тролене на всички времена.

За татуирането били необходими 8 часа.

Мъжът избрал снимка, на която съпругата му Теган прави гримаса пред приятели. Той казва, че това е само едно от многото неща, които обича в своята сродна душа, според LadBible.

"Тя мрази лицето си, когато гримасничи, но аз го обичам. И предвид факта, че тя мразеше тази снимка толкова много, просто трябваше да си направя такава татуировка", казва Джарод.

Според него този кадър разкрива честната страна на нейната личност. Съпругът признава, че смешното й лице го прави щастлив. Затова той решил да си го татуира бедрото.

Въпреки че двойката обича да си прави шеги, Джарод се чуди дали не е прекалил с тази татуировка, защото любимата му се обляла в сълзи, когато я видяла.

Но след това тя се смяла много и след това отново заплакала. След това тя започна да търси в Google как се премахва татуировка с лазер.

"Знаех, че има два варианта: или ще се посмеем заедно, или никога повече няма да видя това момиче", казва Гроув. Той допълва: "Мисля, че съм късметлия, защото тя има страхотно чувство за хумор."

Мъжът вярва, че всичко е наред и се радва, че лицето на съпругата му ще краси крака му завинаги. Някои го питат какво ще прави с татуировката, ако се раздели с жена си. "Тя е моята сродна душа и нищо няма да се промени, докато можем да се смеем заедно", казва Джарод.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини