Тя не може да се храни, но пее с ангелски глас. Андре Рийо представя 15-годишната Ема Кок

15-годишната Ема Кок пее Voilà Андре Рийо и неговият оркестър на Йохан Щраус в това видео на живо на площад Vrijthof в Маастрихт.

Ема страда от рядко хронично заболяване - гастропареза. Тя не може да се храни като всички, а получава необходимите вещества през тръбичка в корема. Но тя има удивителен глас, разказва Андре Рийо пред публиката. Ема е създала фондация, за да набере средства за изследвания на това заболяване и може би някой ден да бъде открито лечение за него. Ема е пример за нас, казва Андере Рийо, преди да я извика на сцената.

През 2023 г. Ема спечели първия сезон на новото шоу за таланти Ministars по холандската телевизия, като изпя „Voila“ във видео дует с френската певица Барбара Парви.

Ема e победител в The Voice Kids Холандия през 2021 г.. Тя удиви треньорите и покори сърцата на холандската публика. Ема смята за важно да разказва история, когато пее песен. И тя разказва своята история.

Ема пусна първия си сингъл на 11 март 2022 г.: „Laat Mij Een Vlinder Zijn“. Тази песен е историята на Ема, борбата да бъдеш различна и да се бориш с болест. Мечтата да бъдеш свободен. Всеки би искал да бъде пеперуда? Просто отлитане от ежедневието, малки или големи неща, които ви правят тъжни, нещастни или уплашени. Нейното послание към всички - вижте света по различен начин!

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини