Джон Траволта в криминалния трилър Mob Land

Колко отдавна не сме виждали Джон Траволта в екшън? С известно закъснение представяме трейлър на новия му проект – криминалния трилър Mob Land, който е готов и трябва да се е появил в ограничено разпространение в Щатите преди три дни.

Режисьор на филма е Никълъс Маджио, а Траволта е в ролята на „добро ченге“, което се опитва да бъде от полза за общността в малко провинциално градче.

Търговия на наркотици, безскрупулни мафиоти, обикновени хора, изгубили път и надежда в живота си – реалността (май) навсякъде е (почти) една и съща. След като по време на лудешки обир се оказва, че на полето на престъплението има убити, двамата извършители – Шелби и Трей (Шайло Фернандес и Кевин Дилън) са търсени и от местните мафиоти, и от шерифа на Джон Траволта, като всеки от тях жадува за някаква форма на възмездие. Начело на бандитската шайка е персонажа на Стивън Дорф, а Ашли Бенсън е съпругата на един от обирджиите, която, заедно с дъщеря си, неволно се превръща в заложник в надпреварата за надмощие.

Любопитно е доколко подобна криминална история има потенциал да се пребори за зрителско внимание в Щатите, с ограниченото си разпространение на голям екран, което стартира преди три дни. Дали Джон Траволта може да окаже влияние върху резултатите на Mob Land, като не забравяме продължаващия отзвук от сериозния зрителски бум, който предизвикаха филмите на Кристофър Нолан и Грета Гъруиг?

Източник: http://operationkino.net/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини