Нов сингъл на Кайли Миноуг от новия ѝ албум

"Tension" е от предстоящия едноименен албум на Кайли Миноуг, който предстои да излезе на 22 септември 2023 г. от BMG Rights Management и собсвения и лейбъл Darenote.

Това е шестнайстият студиен на Кайли Миноуг, който идва след нейния диско денс-поп албум от 2020 г., Disco. "Padam Padam" е водещ сингъл от албума, като в него е включен и сингълът "10 Out of 10" на холандския диджей и продуцент на електронна музика Оливър Хелденс. Парчето е под номер десет е албума и е "вдъхновено от синт-попа и диското от 80-те, хауса от 90-те и евроденса от 90-те, с привкус на модерна денс музика" според собственото описание на Хелдън. То достигна номер 19 в класацията за изтегляне на сингли в Обединеното кралство.

"Padam Padam" се класира на номер 19 в класацията за сингли на австралийския чарт ARIA и достига номер 8 в класацията за сингли в Обединеното кралство. Във видеото към песента Кайли Миноуг е в червен костюм Mugler с пелерина, заобиколена от танцьори в червени дрехи.

След излизането на втория сингъл - "Tension", Джон Ърлс от Classic Pop даде на албума пет звезди. Той написа, че Миноуг "все още може да разтупти сърцето на всеки, благодарение на албум, който е на светлинни години пред конкуренцията (и нейния най-добър от "Light Years" насам) ". Освен това той добави, че Tension е "изграден върху увереност" и е "урок по наистина запомнящ се поп".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини