Дева Касел ни оставя без думи във фотосесия за Sisley

Изображение 1 от 4

    Дева Касел продължава да трупа модни постижения, този път като лице на кампанията на Sisley за Есен/Зима 2023. Фотосесията, озаглавена “Burning Rose”, ни представя Касел, уловена от обектива на фотографа Пиер-Анж Карлоти. Заедно с нея светлината на прожекторите споделя Лука Исаак. Резултатът от колаборацията им е изтънчена естетика, деликатно намекваща за сексапил.

    В центъра на вниманието са визиите на Дева, включващи якета от протрита кожа, прилепнали по тялото рокли и детайли с животински принт. Те се съчетават леко и безпроблемно с ботуши до глезена, създавайки ансамбби, едновременно модерни и класически, и балансирайки елегантността с подтекст от сурова чувственост.

    За косата и грима на мис Касел са отговорни Джон Ноле и Летиция Карневале (личният гримьор на мама Моника Белучи). Тъмнокафявите коси на модела са лежерно разпуснати, подчертавайки чертите ѝ, като същевременно се синхронизират перфектно с общата атмосфера на кампанията.

    Дева Касел добавя поредното впечатляващо сътрудничество с модна марка в портфолиото си. Припомняме, че само дотук, на своите ненавършени 19, тя вече има редовни участия в ревютата на Dolce & Gabbana и Jacquemus, както и на кориците на ELLE

    Източник: viewsofia.com

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини