Сабрутев: Обвиниха ни, че купуваме гласове, разгледайте резултатите в ромските секции

"Днес от един човек, на който няма да му назовавам името, беше обвинена нашата партия, че ние сме купували гласове, разгледайте резултатите в ромските секции, ще видите кой е купувал гласове, ако някой е купувал не сме ние със сигурност". Такъв беше коментарът на Стефан Сабрутев минути след като стана ясно че губи за трети път от Мелемов.
"Губим резултатите, ще направим проверка, какво да кажа, смолянчани не искат промяна, това говорят за мен резултатите. Аз не искам всъщност да обвинявам никой, хората са решили да е така, щом са решили и им харесва управника нека да продължат. Смолян реши да не сменя овчаря на стадото", каза още Сабрутев.
 
Наша проверка на протоколите от секция 11 в Спортната зала показва, че гласувалите с хартиена бюлетина са 199, а с машина 89. При хартиения вот 133 гласа са за Мелемов, а 57 за Сабрутев. При бюлетините от машините 45 са гласовете за Мелемов, 35 - за Сабрутев, а 9 души са гласували с "не подкрепям никого". В съседната 10-та секция отново в Спортната зала хартиените бюлетини са 90, а отпечатаните от машина - 114. При хартиения вот резултатът е почти равен - 44 за Мелемов и 41 за Сабрутев. При машинния вот 64 са гласовете за Мелемов и 49 - за Сабрутев.
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини