Джими Кимъл пак ще дирижира Оскарите

Комикът Джими Кимъл ще бъде водещ на церемонията за наградите "Оскар" за четвърти път, съобщиха световните осведомителни агенции, позовавайки се на Американската академия за кинематографично изкуство и наука.

"Винаги съм мечтал да водя "Оскар"-ите точно четири пъти", казва Кимъл в изявлението на Академията.

"Джими се утвърди като един от най-великите водещи на церемонията за всички времена благодарение на перфектното съчетание на хуманност и хумор", обясняват изпълнителните продуценти на церемонията Радж Капур и Кейти Мълън.

Снимка: Getty Images

Церемонията за наградите "Оскар" - 96-а по ред, е насрочена за 10 март 2024 г. Кимъл беше начело и на 95-ата церемония в театър "Долби" миналия март. Той заложи на традиционно шоу, насочено към връщането на зрителите в киносалоните след пандемията от КОВИД-19. Така публиката се увеличи с 12 процента, а комикът спечели номинация за награда "Еми".

Водещият и изпълнителен продуцент на предаването "На живо с Джими Кимъл" по телевизия Ей Би Си беше водещ на церемонията за наградите "Оскар" също през 2017 г. и 2018 г.

Рекордът за водещ на церемонията за наградите "Оскар" принадлежи на комика Боб Хоуп, който е забавлявал публиката й 19 пъти.

Източник: http://life.dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини