Благотворително дрифт събитие организират от "Колите в Смолян" в помощ на Тодор

Благотворително дрифт събитие на полигона в село Полковник Серафимово организират от "Колите в Смолян". То ще се състои на 23 декември от 12 до 16 часа.
"С нас се свързаха близки на Тодор - 11-годишно момче от град Смолян, което е диагностирано с детска церабрална парализа, квадрипареза, хидроцефалия и епилепсия. До момента момчето е претърпяло няколко
операции, като предстоят още такива. Събират се средства за предстоящи операции в Сърбия, както и терапевтичен стол и вертикализатор за деца с увреждания", пишат организаторите. По време на дрифта на видими места ще бъдат разположени бели кутии в които ще се събират пари за Тодор. Събраните пари ще бъдат преброени на място в края на събитието, а на следващия работен ден ще бъдат преведени по сметка на майката на момчето, като веднага след превода ще бъде качена снимка. "Ако все още не сте присъствали на събитията ни, точното местоположение може да достигнете чрез въвеждането на "Хотел Ермавец" в гугъл мапс - https://goo.gl/maps/Bmc9FY4447RReu8u9", уточняват още от "Колите в Смолян". Ако нямате възможност да присъствате можете да помогнете и чрез банков превод:
Банка ДСК АД - Смолян
IBAN: BG28STSA93000027990391
BIC: STSABGSF
Титуляр: Мария Николаева Апостолва

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини