Какво ще се промени в Samsung Galaxy A35

Samsung разработва актуализации за цялата си гама смартфони Galaxy A, като през последните дни се появяват малки детайли относно разнообразните модели в нея.

Днес обаче ще разгледаме пълното разкриване на дизайна на Galaxy A35, който обещава да предложи леки вариации спрямо своя предшественик.

Galaxy A35 5G ще предложи размери от 161.6 x 77.9 x 8.2 милиметра, което го прави почти напълно сходен с Galaxy A34 що се отнася до размера.

Има обаче една значителна промяна - селфи камерата вече не е позиционирана в отвор в горната част, а се появява в изрязан кръг в самия дисплей.

Очаква се екранът отново да бъде с размер 6.6 инча, запазвайки плоското си покритие от стъкло.

Камерата продължава да бъде тройна и запазва своята уникална визия - обективите са поставени вертикално и интегрирани директно в корпуса.

Рамката изглежда ще продължи да е пластмасова, но този път с по-гладки страни и издигната област около бутоните за включване и контрол на силата на звука.

Предишният модел се отличаваше с висока защита от прах и вода IP67, следователно е вероятно това да бъде запазено и за A35.

Останалите детайли все още остават неясни, но е вероятно, че в следващите седмици и месеци ще получим повече информация, преди официалното представяне, което вероятно ще се случи през март или април.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини